Nasıl Çalışır ?

Antwifi Kablosuz İnternet

Antwifi Kablosuz İnternetin Nasıl Çalıştığını Merak mı Ediyorsunuz?

Yerleşik operatörlerden metro ethernet altyapısı ile Antwifi Merkez noktalarına gelen internet, buradan alt pop noktalarına dağıtılır. Alt pop noktalarından kablosuz olarak yapılan yayın ile internet son kullanıcıya ulaştırılır. En hızlı ve en yüksek Uptime (kesintisiz erişim) oranına sahip olurlar.

Antwifi Kablosuz İnternet

Antwifi kablosuz internet sisteminden faydalanabilmek için, çatınızda takılacak bir alıcı anten evinizin yda işletmenizin içine yerleştirilecek bir adet router modem ve bu cihazlar arasında kablolama işlemine ihtiyacınız vardır. Antwifi bu donanımları abonelik sırasında sağlamaktadır.

Sizde Antwifi ile hızlı internete ucuz tariflerle sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız bizi aramak ve aboneliğinizi hemen başlatmak. Ne kadar kolay olduğuna şaşıracaksınız. Antwifi’in aynı hızı diğer servis sağlayıcılardan ucuz vermesinin sebebi altyapı maliyetlerinin düşük olmasıdır. Gelişen kablosuz iletim teknolojisinin kablolama maliyetlerinin altında oolması ile aynı hızı ve kaliteyi ucuza almanız için hizmetinizdeyiz.